Новини

През периода 13-16 април учениците ще участват в дистанционното обучение с намалена натовареност. Те ще имат възможност да се включат в следните дейности:

График на 1. клас

График на 2. клас

График на 3. клас

График на 4. клас

График 5-7 клас

Училището предлага като форма за дистанционно обучение самоподготовка и консултиране на учениците. Молим родителите да съдействат и да контролират участието на децата си в дистанционното обучение.

За целта трябва да извършите следното:

  1. Присъединете се към групата „ОУ – Гранитово, 5-7… Прочети още

Уважаеми ученици и родители,

Уведомяваме Ви, че със Заповед №РД-01-124/13.03.2020 г. на министъра на здравеопазването се преустановяват учебните занятия в училищата до 29.03.2020 г.

Обучението на учениците през този период ще се осъществява дистанционно. За целта е създадена група във… Прочети още

В навечерието на 3-ти март учениците от ОУ „Хаджи Димитър“ отбелязаха 142 години от Освобождението на България. Те се преклониха пред подвига на героите, отдали живота си за нашата свобода. Стихотворенията „Възпоменание от Батак“ и „Опълченците на Шипка“ в изпълнение… Прочети още

Учениците от клуб „Забавна математика“ с желание и ентусиазъм участват в заниманията на групата. Те разбират колко вълнуваща и интересна може да бъде математиката. Подредиха изложба „Лесно и интересно“, в която показаха изработени от тях геометрични фигури, нарисувани цветя от… Прочети още